Interessante zorglinks

Zorgondernemers Twente

Zorgondernemers Twente is een overkoepelende organisatie voor zorgondernemers die (individuele) begeleiding of ondersteuning bieden aan diverse doelgroepen die moeite of problemen hebben op onder andere het gebied van leren, informatieverwerking, beelddenken, gedrag en het onderhouden van sociale contacten.

Zorgondernemers Twente heeft een raamovereenkomst maatwerkvoorzieningen met de 14 Twentse gemeenten, ook wel Samen 14 genoemd en levert individuele begeleiding vanuit de nieuwe WMO en Jeugdwet.

www.zorgondernemers-twente.nl

Auticomm

Richt zich op communicatie tussen kinderen, jongeren of volwassenen met autisme en een normale tot hoge intelligentie en hun naaste omgeving.

www.auticomm.nl

Zorgkaart 4 Kids

De Zorgkaart4Kids: overzicht kinderzorg in heel Nederland.

www.zorgkaart4kids.nl

MBO Start

MBO Start

Hulp bij mbo-studiekeuze.

www.mbostart.nl

Beeld en Brein

Beeld & Brein

Beeld en Brein® verzorgt landelijk opleidingen tot trainer, coach en beelddenkspecialist. Deze specialisten begeleiden kinderen die voornamelijk het visuele leersysteem gebruiken om informatie te verwerven en te verwerken.

www.beeldenbrein.nl

HBO Start

HBO Start

Hulp bij hbo-studiekeuze.

www.hbostart.nl

Functionele Oogzorg Nederland

Info FO

Functionele Oogzorg Nederland tussen professionals uit het onderwijs, de (para)-medische wereld en de eerstelijnsoogzorg. Het doel van dit platform is het publiek te informeren en te adviseren over (verborgen) visuele problemen, de (mogelijke) nadelige gevolgen hiervan en het aanreiken van hulp.

www.info-fo.nl

Matrixmethode Instituut

Matrix Methode

Met de MatriXmethode pak je de effecten aan van die negatieve ervaringen, zonder dat je eindeloos op zoek hoeft te gaan naar de oorzaak van de problemen die je nu ervaart.

https://matrixmethodeinstituut.nl/

Basic Trust Methode

Basic Trust

Basic Trust is specialist in het herstellen of ontwikkelen van basisvertrouwen oftewel een veilige hechting bij kinderen en jongeren. Een tekort of gebrek aan basisvertrouwen ligt meestal ten grondslag aan de (emotionele en gedrags)symptomen die het kind laat zien.

www.basictrust.com