Over Peter Norder

Iedereen heeft waardevolle talenten. Ook kinderen en volwassenen met AD(H)D, faalangst, hoogbegaafdheid en autisme. Ik help je die talenten te ontdekken en ze verder te versterken zodat jij in het dagelijks leven weer goed vooruit komt. Je bent tot meer in staat dan je denkt!

Ik help je met het weer krijgen van overzicht en daarmee duidelijkheid. Voor jezelf, op school, op het werk of als lid binnen het gezin. Dat bereiken we onder andere door:

  • het observeren en analyseren van dagelijkse situaties binnen jouw leven;
  • het vaststellen van haalbare en realistische doelen;
  • het bedenken van praktische oplossingen voor zaken waar je tegenaan loopt;
  • en het bieden van gerichte adviezen en individuele begeleiding.

Kortom alles zodat jij nu en in de toekomst weer goed vooruit komt.

Waarvoor kun je precies bij mij terecht

Je kunt bij mij terecht voor begeleiding bij onder andere AD(H)D, hoogbegaafdheid en/of autisme. Ik help kinderen, jongeren en werkenden met de inrichting van hun dagstructuur, de organisatie en inrichting van de (week)planning. Ik geef support en advies bij onderwijsgerelateerde vragen. Daarbij kan ik je ondersteunen met loopbaanadvies en als jouw persoonlijke begeleider op de werkvloer.

Ik ben afgestudeerd op HBO niveau en heb jarenlange onderwijservaring vanuit verschillende functies. Veel en verschillende bijscholingen heb ik gevolgd op het gebied van autisme en management. Daarnaast heb ik mijn Master gehaald binnen de Transactionele Analyse. Belangrijke ingrediënten in mijn manier van werken zijn humor, relativerend vermogen, respect en waardering voor jou als mens. Ik ben gecertificeerd Beeld- en Breincoach en -specialist.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met me op. Ik ben met ACTOO-Twente werkzaam binnen de 14 gemeenten van Twente (Samen 14).