Over Lydia van Haren

Ik vertrouw op het gebruik van positiviteit, verbinding en eigen kracht in de opvoeding van kinderen met AD(H)D, hoogbegaafdheid en autisme.

Het omgaan en opvoeden van kinderen met een niet vanzelfsprekende ontwikkeling geeft ouders vaak de nodige uitdagingen. Ook kinderen ervaren regelmatig hindernissen en teleurstellingen.

Gezinnen weer in balans brengen

Ik help jullie gezin weer in balans te komen. Dat bereiken we onder andere door:

  • het observeren van dagelijkse situaties binnen het gezin;
  • het vaststellen van haalbare doelen; het bedenken van praktische oplossingen;
  • het bieden van gerichte opvoedadviezen;
  • er samen voor zorgen dat jullie elkaar beter gaan begrijpen. Hierdoor groeit het onderling vertrouwen, jullie eigen kracht en zelfvertrouwen. De rust binnen jullie gezin keert weer terug.

Waarvoor kun je precies bij mij terecht

Je kunt bij mij terecht voor individuele begeleiding bij opvoedondersteuning bij AD(H)D, hoogbegaafdheid en/of autisme, maar ook wanneer er geen officiële diagnose is gesteld en er wel per direct hulp nodig is. Ik ben afgestudeerd HBO-er met jarenlange hulpverleningservaring. Daarnaast ben ik gecertificeerd NLP-practitioner, Matrixcoach en Beelddenk-coach en heb meerdere bijscholingen gevolgd op het gebied van autisme. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met me op. Ik ben met ACTOO-Twente werkzaam binnen de 14 gemeenten van Twente (Samen 14).